07. marts 2022

Digitalisering er flyttet ud på fagområderne

Digitalisering i den kommunale sektor bor ikke længere i It- eller digitaliseringsafdelingen. Digitalisering fylder på alle niveauer og på alle fagområder, hvor digitalisering skal bidrage til at udvikle opgaveløsningen.

Hvordan gentænker vi velfærden og finder nye måder at arbejde på, hvor digitalisering og ny teknologi er med til at spare ressourcer? Hvordan bidrager digitalisering til, at vi har tilstrækkeligt medarbejdskraft til at løse alle opgaverne i den kommunale hverdag?

Det er nogle af de store spørgsmål, vi står foran i den fortsatte digitale udvikling af den kommunale sektor. Den 3. maj 2022 på Odeon i Odense kan du høre mere om de udfordringer, vi står overfor, og hvordan vi sammen kan løse dem ved hjælp af ny teknologi og digitale løsninger. 

Kommunernes Digitaliseringstræf 2022 vil bl.a. indeholde seks programspor, der tilsammen udgør kommunernes digitaliseringsprogram. Morten Hyllegaard er konferencier på dagen. I videoen her på siden kan du høre Morten fortælle mere om træffet:

 Læs mere og tilmeld dig via linket i boksen:

Konference

Konference Digitaliseringstræf 2022

Vær med når KL igen samler kommunerne til debat og samtaler om, hvordan vi sammen løser samfundets store udfordringer ved hjælp af ny teknologi og digitale løsninger.

×

Log ind