04. maj 2022

KL og Komponents Datakonference

På konferencen "Fremtidsperspektiver og forretningsforståelse” sætter KL og Komponent fokus på, hvordan kommunerne fremadrettet kan blive bedre til at anvende data. Dataanalyse og Business Intelligens er omdrejningspunkter for konferencen.

Hvad kan du forvente?

Du vil på datakonferencen få indsigt og inspiration inden for de nyeste tendenser for brug af data med særlig fokus på kommunale cases.

Programmet

Programmet er sammensat så deltager får relevante og vigtige perspektiver i arbejdet med data. Du vil blandt andet se:

Data – en nøgleressource i et bæredygtigt velfærdssamfund

Strategien sætter fokus på, at vi skal anvende data klogt og med et klart formål, at vi skal håndtere data sikkert, etisk forsvarligt og med omtanke, og at vi sammen skal udvikle data med sammenhæng og mening og dele vores viden med hinanden.

V. Claus Ørum Mogensen, Administrationspolitisk chef, KL.

Fra strategi til resultater

Gladsaxe Kommune har gennem flere år arbejdet ambitiøst med at bruge data på nye måder for at udvikle kommunens service til borgere og virksomheder. Kommunen har etableret en særskilt dataenhed, der har til formål at arbejde på tværs i organisationen.

V. Mads Rieck Thorning, Leder af Datadrevet Forretningsudvikling i Gladsaxe kommune

Bedre datavisualisering, helt lavpraktisk

Hvordan kommer man i gang med data visualisering?  Hvordan bliver man bedre? Lise Kok, Data og statistikkonsulent på Roskilde Bibliotek giver en ramme at tænke kommunikation med data ind i, og fortæller om hvordan man kan skærpe sin opmærksomhed på den visuelle kommunikation og med få greb gøre den skarpere – helt lavpraktisk.

V. Lise Kok Petersen, Data og statistikkonsulent hos Roskilde Bibliotekerne

Se det fulde program og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer KL og Komponents' Datakonference 2022

Vi tager kikkerten frem, og ser på fremtidsperspektiverne for dataanalyse i kommunerne. Hvordan kan kommunerne fremadrettet bruge data og konkrete analyser på de forskellige fagområder?

 

Tid og sted

Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding 

Konferencen starter 09.00 16.00

Spørgsmål 

Spørgsmål kan rettes til arrangementsinfo@kl.dk 

×

Log ind