16. juni 2022

Internat - HR-, personale og forhandlingskonsulent

Hvordan håndterer du som konsulent udfordringerne som repræsentant for forskellige interessenter, en stigende digital udvikling og udsigten til manglende arbejdskraft?

Om internatet 

Hvordan håndterer du som konsulent udfordringerne som repræsentant for forskellige interessenter, en stigende digital udvikling og udsigten til manglende arbejdskraft?

Som HR-, personale- og forhandlingskonsulent har du en vigtig rolle i understøttelse af ledere og medarbejdere på tværs af organisationen. Spændet mellem arbejdsgiverrepræsentant og personalekonsulent koblet med øget digitalisering og brug af data skaber nye arbejdsgange og måder at organisere sig på.

På internatet får du den nyeste viden og konkret inspiration fra andre kommuner og eksperter.

Internatet er for dig, der til dagligt arbejder med drifts-,  forhandlings- og udviklingsopgaver på personaleområdet.

Internatet består af forskellige oplæg med god tid til spørgsmål, diskussion og erfaringsudveksling. Du får altså en unik mulighed for at dele refleksioner og få sparring på udfordringer og aktuelle opgaver med kollegaer fra andre kommuner.

Tid og sted

10. - 11. november 2022, Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København V.

Pris

Pris

5.675 kr. + moms. Prisen inkluderer deltagelse i internatet og forplejning. Prisen er uden overnatning.

Booking af overnatning skal ske i forbindelse med tilmeldingen. Hvis du efter tilmelding ønsker at booke overnatning, bedes du henvende en mail om dette til arrangementsinfo@kl.dk 

Tilmelding

Tilmeld dig på linket her eller via arrangementsboksen nedenfor:

Arrangement

Møder og netværk HR-, personale- og forhandlingskonsulentens aktuelle udfordringer

Hvordan håndterer du som personalekonsulent udfordringerne som repræsentant for forskellige interessenter, en stigende digital udvikling og udsigten til manglende arbejdskraft?

 Vi glæder os til at se dig den 10. - 11. november 2022!

×

Log ind