20. januar 2022

Vær med i Nyborg d. 31. marts til Borgerservicekonferencen 2022!

Komponent og KL inviterer, i samarbejde med Borgerservice Danmark, til årets vigtigste konference om borgerservice. Vi glæder os til at hilse jer velkommen til en god dag med fagligt input og mulighed for at mødes på tværs.

Fokus på digital inklusion

Vi lever i et samfund med en meget høj grad af digitalisering. Intet sted er dette mere tydeligt, end i borgernes interaktion med det offentlige. Men de digitale forventninger og muligheder opleves for nogle borgere som en barriere, som kan ende med at de bliver ekskluderet eller måske skal kæmpe ekstra for velfærdsydelser, som de har ret til. 

På Borgerservice 2022 sætter vi fokus på digital inklusion og digitaliseringen af det offentlige Danmark. På programmet er bl.a. et helt ny forskningsprojekt fra IT-Universitet der har fokus på digitalt udsatte borgere og hvordan vi kan sikre digitalt medborgerskab for unge. 

Arrangement

Konferencer og messer Borgerservicekonference 2022

På Borgerservice 2022 sætter vi fokus på digital inklusion og digitaliseringen af det offentlige Danmark

Borgerservice som mødested og Fucking flink Borgerservice

Dette er overskrifter under hvilke hhv. Christian Harsløf, direktør i KL, og Lars AP holder oplæg på konferencen. Christian Harsløf sætter rammen for dagens tema ’Digital Inklusion’ mens Lars AP runder dagen af med et oplæg om, hvordan vi bliver bedre til at være fucking flinke og få det bedste ud af hinanden. Foruden disse oplæg skal vi bl.a. også høre mere om MitOverblik fra Digitaliseringsstyrelsen samt en række sessioner. Desuden vil der være rig mulighed for at besøge udstillerne.

Se det fulde program her >>

Sessioner

I de 5 forskellige sessioner, der afholdes af to omgange, er der mulighed for at dykke ned i udvalgte emner, som præsenteres af Borgerservice Danmark, Komponent, Digitaliseringsstyrelsen, Biblioteket Frederiksberg, Færdselsstyrelsen og KL.

Emner for sessioner

Session 1: Dilemmaer og udfordringer i borgerservice – Dialogsession med Borgerservice Danmark // Bestyrelsen for Borgerservice Danmark & Martin Nielsen, chefkonsulent, Komponent

Session 2: Fællesoffentlige brugerrejser og digitale guides // Digitaliseringsstyrelsen

Session 3: Medbetjening og videoguides i borgerservice // Anna De Boer, projektleder, Biblioteket Frederiksberg

Session 4: Digital inklusion i Kommunernes Digitaliseringsprogram // Anne Sofie Thomsen, specialkonsulent, KL

Session 5: Kørekort og afvikling af køreprøver // Færdselsstyrelsen

Læs mere og tilmeld dig her >>.

×

Log ind