04. januar 2022

Todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne

Hvorfor gevinstrealisering? Gevinstrealisering er en disciplin, der identificerer, måler og handler på gevinster før, under og efter et givent projekt.

Formål

Skarp på succeskriterier, mål, gevinster og leverancer. Du får metoder og faglig kompetence til at hjælpe styregruppe, projektejere og brugere til at blive knivskarpe på mål og gevinster, på de nødvendige forandringer og succeskriterier for leverancer. I offentlige organisationer er fokus på gevinster særligt vigtigt og afgørende for, at modtagerorganisationen, samarbejdspartner og den administrative og politiske topledelse fastholder interessen under og efter projektet.

Kursets form

Kurset er et todages interaktivt kursus, som henvender sig til projektledere, forandringsledere og interne implementeringskonsulenter i kommuner, der vil vide mere om roller, opgaver, processer og metoder til at gøre gevinsterne til omdrejningspunktet, når I driver jeres projekter.

Video om kurset

Hør underviser Kåre Pedersen fortælle om kurset i videoen herunder 
Video præsentation om kurset "Gevinstdrevne projekter i kommunerne"

Pris

Prisen for kurset er 5975,- ekskl. Moms


Tid og sted

Begge dage er i tidsrummet kl. 9.00 – 16.00 og afholdes den 16. - 17. maj 2022 København KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Spørgsmål

Praktiske spørgsmål om tilmelding m.v. kan rettes til arrangementsinfo@kl.dk - andre spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen jtp@kl.dk eller på telefon 21404082 .

 

Arrangement

Temadage Todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne

×

Log ind