21. december 2022

Todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne

Et todages interaktivt kursus, som henvender sig til projektledere, forandringsledere og interne implementeringskonsulenter i kommuner, der vil vide mere om roller, opgaver, processer og metoder til at gøre gevinsterne til omdrejningspunktet, når I driver jeres projekter

Temadage om gevinstdrevne projekter 

Et projekt er tidsbegrænset. Men det er først efter projektet, at de største forandringer skal ske, og gevinsterne hentes hjem. Her er der ofte et uklart ansvar og manglende opfølgning.

KL's todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne giver blandt andet metoder og faglig kompetence til at hjælpe styregruppe, projektejere og brugere til at blive knivskarpe på mål og gevinster, på de nødvendige forandringer og succeskriterier for leverancer.

Tid og sted

Todages kursus d. 5. og 6. december 2023:
– begge dage fra kl. 9.00 – 16.00 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Pris

Kr. 5.975,- ekskl. moms. Prisen er ekskl. overnatning.

Tilmelding

Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. Du kan tilmeld dig via linket her eller via boksen herunder: 

Arrangement

Temadage Todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne

KL's todages kursus om gevinstdrevne projekter i kommunerne giver bl.a. metoder og faglig kompetence til at hjælpe styregruppe, projektejere og brugere til at blive knivskarpe på mål og gevinster.

×

Log ind