13. april 2022

Masterclass om ledelse af digitalisering

Digitalisering er kommet for at blive. Der tales om, at næsten alle kommunale opgaver er under forandring som følge af, at den teknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere, og at det stiller helt nye krav til kompetencer, organisering og mødet med borgeren. Men hvad betyder det egentlig for ledelsesopgaven?

Digitalisering

Digitalisering og digital trans­formation handler om at se og bruge nye muligheder, hvad enten det handler om at blive en mere digital arbejdsplads, tilbyde nye digitale services eller skabe større borger-og brugertilfredshed med digitale midler.

Masterclass om ledelse af digitalisering

På masterclass om ledelse af digitalisering lærer du at lave en digitaliserings-strategi og beskrive en idé. Du arbejder med, hvordan du kan eksekvere strategien og skabe den digitale transformation og forandring i din egen kommunale virkelighed. Du får således den nyeste viden om, hvordan du skal agere som leder i relation til digitalisering, så du bedst muligt får forandring til at ske. KL udsteder et bevis for deltagelse i masterclass om ledelse af digitalisering.

Masterclass om ledelse af digitalisering foregår som 2 x 2 dage med en måned imellem, hvor du hjemme i egen organisation skal arbejde med at identificere 3 nye digitale transformationer.

Tid og sted

  • Todageskursus, 18. – 19. maj 2022
  • Todageskursus, 8. – 9. juni 2022

Alle dage er fra kl. 9.00 - 16.30 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Interesseret i at vide mere?

Læs mere om Masterclass om ledelse af digitalisering og tilmeld dig her:

Arrangement

Kurser Masterclass om ledelse af digitalisering

Bliv klædt på til kommunens digitale transformation

×

Log ind