20. april 2022

Kommunernes arbejdsgangsuddannelse

Skab resultater med arbejdsgangsanalyse - 4 dage der bringer dig helt i mål.

Kommunernes arbejdsgangsuddannelse er målrettet interne konsulenter, der arbejder med at gennemføre analyser og optimering af arbejdsgange og forretningsprocesser, fx i forbindelse med robotics, digitalisering og kvalitetsudvikling.

Formål

Processer og arbejdsgange ligger til grund for det daglige arbejde i kommunen. Forandringer i Kommunen - organisationsændringer, implementering af it-systemer, krav til robotter, krav til måder at arbejde på udløser behov for analyse og redesign af arbejdsgangene.

KLAR-metoden (Kommunernes Lean og Arbejdsgange) er en metode udviklet i KL, som kan rumme store som små projekter.

Metoden understøtter en kultur med øje for løbende forbedringer. En metode med fokus på inddragelse og involvering af de virkelige eksperter – fageksperterne. Fageksperterne er dem, som udfører arbejdsgangene i dagligdagen.

Indhold

Kurset er en god blanding af teori og praksis såvel på kurset som i din kommune.

Kurset består af tre moduler på 2 + 2 dage. På kursusdagene bliver du undervist teoretisk og i praktisk brug af KLARmetodens værktøjskasse. Imellem undervisnings-dagene skal du øve dig i den virkelige verden - i din egen kommune.

Du skal inden kurset have en aftale om en træningsarbejdsgang i din kommune.

Tid og sted

Kurset består af 2 moduler, hvert modul fordeler sig over 2 dage og finder sted i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S. 

Modul 1: 24. og 25. maj 2022.
Modul 2: 20. og 21. juni 2022.

Pris

Kr. 12.950,- ekskl. moms. Prisen er ekskl. overnatning.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her:

Arrangement

Kurser Kommunernes arbejdsgangsuddannelse 2022

×

Log ind