04. april 2022

Kom med på KL's NSIS-netværk

Hvis du arbejder med implementere National Standard for Identiteters Sikringsniveau i din kommune, så giver KL’s NSIS-netværk dig mulighed for at møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration i et fortroligt rum.

Om netværket

Rundt om i kommunerne er I som it-folk og specialister fra fagforvaltningerne i fuld gang med at gøre klar til National Standard for Identiteters Sikringsniveau, NSIS, som løfter sikkerhed og organisering af arbejdet med digitale identiteter til et nyt og højere niveau. Derfor søsætter KL sit nye NSIS-netværk, hvor du og dine kommunale fagfæller kan høste konkret viden og inspiration til jeres arbejde med NSIS. Tilmelding er åben nu - vores første møde går online den 19. april 2022.

Eksperterne

Dan Bjørneboe

Dan Bjørneboe er netværkets ankerperson og har været KL’s fagmand og medforfatter i arbejdet med at udvikle kommunernes tilgang til NSIS.

Thomas Vangsaa

Sikkerhedskonsulent Thomas Vangsaa bliver NSIS-netværkets gennemgående ekspert, som ved alle netværksmøderne vil bidrage med sin erfaring og evne til at svare klart og konkret på alle spørgsmål om NSIS.

Tid og sted

NSIS-netværket mødes digitalt på Teams af 4 formiddage i løbet af 2022:

19. april kl. 9-12 / 10. juni kl. 9-12 / 12. september kl. 9-12 / 13. december 2022 kl. 9-12.

Pris

Prisen for en plads på netværket er kr. 4.500,- ekskl. moms pr. deltager.

Tilmelding 

Du kan læse hele invitationen for NSIS-netværket her eller gå direkte til tilmeldingssiden via arrangementsboksen nedenfor:

Arrangement

Møder og netværk NSIS-netværk 2022

Hvis du arbejder med implementere National Standard for Identiteters Sikringsniveau i din kommune, så KL’s NSIS-netværk måske noget for dig.

×

Log ind