17. marts 2021

Kommunernes Digitaliseringstræf ’21

Digitale svar på fremtidens udfordringer

Vær med når KL igen samler kommunerne til videndeling og samtaler om, hvordan vi sammen løser fremtidens udfordringer ved hjælp af digitale løsninger. I år fejrer vi det netop lancerede ”Kommunernes Digitaliseringsprogram 2020 - 2025”.

Det kommunale digitaliseringsprogram 2021-2025 realiserer KL’s strategiske visio­ner og bidrager med konkrete løsninger til, hvordan vi fortsat kan få gavn af den tekno­logiske udvikling og digitaliseringen af sam­fundet – uden at gå på kompromis med de bærende værdier i vores velfærdssamfund om nærhed, tillid og kvalitet.

Sammen dykker vi ned i de næste års arbejde med digitalisering. Hvad er i gang, og hvad er næste skridt? Hvad sker der i de enkelte kommuner, og hvordan bidrager man til det fælles arbejde? Mød op, bliv inspireret – og vær med i snakken!

Sæt kryds i kalenderen d.22. juni hvor KL afholder Kommunernes Digitaliseringstræf 2021 på Scandic Copenhagen med en række veloplagte oplægsholdere. Eller tilmeld dig allerede nu og vær sikker på en plads.

Hør bl.a. finansminister Nicolai Wammen, direktør Christian Harsløf og ph.d. studerende og tidligere kommunaldirektør Kenneth Kristensen. Der vil blive lagt mange flere oplægsholdere på vores site - som du finder lige her - i de kommende uger:

Kommunernes Digitaliseringstræf 2021 (kl.dk)

KL udbyder også en række andre arrangementer indenfor digitalisering og teknologi, og dem finder du her:

Kurser og uddannelse (kl.dk)