16. marts 2021

Kom godt i gang med FLIS

KL og KOMBIT inviterer til introduktionswebinar i arbejdet med FLIS. Lær mere om hvordan I som kommune nemt og hurtigt kan tilgå data i systemet.

INFO

Tid: 25. marts 2021 kl. 11.00 til 12.00

Sted: Webinaret afvikles via Microsoft Teams

Målgruppe: Alle der er interesserede i at vide mere om FLIS

Relateret til: FLIS - Fælleskommunalt Ledelsesinformationssystem

 

På webinaret får du et indblik i og en indflyvning til, hvad FLIS kan, og hvordan data fra FLIS kan bruges til ledelsesinformation. Deltagerne får viden om data og tilgængelighed, brugen af FLIS-data, FLIS værktøjer og eksempler på brugen af data på udvalgte områder.

FLIS henter og samler data fra de kommunale økonomi- og fagsystemer, der kan bruges til benchmarking og ledelsesinformation. Kommunerne får adgang til beregninger af nøgletal og rådata på laveste registreringsniveau. Under webinaret vil vi komme ind på følgende:

 

 

  • Data i FLIS
    Hvilke data findes i FLIS, og hvordan tilgår man som kommune data? Webinaret vil kort introducere dig til, hvordan din kommune kan komme i gang med at tilgå FLIS-data.
  • Kom i gang med at bruge FLIS
    Hvordan kan min kommune let og hurtigt komme i gang med at bruge FLIS aktivt? Webinaret vil give dig en introduktion til en række værktøjer til, hvordan din kommune kan bruge FLIS i jeres dagligdag.
  • Sådan skaber FLIS værdi
    Er der eksempler på, at FLIS rent faktisk kan bruges? Webinaret vil et kort indblik i, hvordan FLIS kan bruges til at skabe overblik, styring og ledelsesinformation

Webinaret er for dig, der arbejder med analyser og statistikker i kommunen. Med FLIS kan man lave benchmark internt i kommunen og mod andre kommuner, geografiske regioner og landsgennemsnit. Det er muligt at udvælge de mest sammenlignelige kommuner, dvs. kommuner, der har mest ensar­tede rammevilkår, som fx samme størrelse eller demografiske fordeling.

Tilmeld dig her