01. juni 2021

KL inviterer til status på Kommunernes Digitaliseringsprogram

Den 15. juni er det igen muligt at se med, når de ansvarlige tovholdere på Kommunernes Digitaliseringsprogram giver kort status på arbejdet med projekter i de seks delprogrammer. Hvilke projekter er sat i gang, hvad betyder det for kommunerne, og hvad bliver der arbejdet på i anden halvdel af 2021? Dette er blandt de spørgsmål, som du kan få svar på. Sessionen er gratis, og du kan tilmelde dig lige her.

Følg med i projekterne i Kommunernes Digitaliseringsprogram

Da Kommunernes Digitaliseringsprogram blev sat i søen, afholdte KL et webinar for at introducere baggrunden, udfordringsbilledet og organiseringen af de næste 4 års arbejde med digitale projekter i kommunerne. Her kunne man også møde tovholderne på de seks delprogrammer, der tilsammen udgør rammen for programmet.

Nu følger vi op på digitaliseringsprogrammet. Denne gang vil fokus være på projekterne i regi er delprogrammerne: formålet med projekterne, indholdet og tidslinjen for projekterne, og ikke mindst hvad det så betyder for kommunerne.

Tilmeld dig nu 

Webinaret er gratis for alle, og vil blive afholdt d. 15. juni kl. 10.00-12.00.

Du kan tilmelde dig webinaret her.

Læs meget mere om digitaliseringsprogrammets seks delprogrammer her, hvor du også løbende kan holde dig opdateret på programmernes arbejde.