22. juni 2021

Nyt Projektkatalog giver indblik i initiativer i kommunernes fælleskommunale indsats på det digitale område

I 2021 begyndte arbejdet i de seks delprogrammer, der tilsammen sætter konkrete initiativer bag kommunernes vision på det digitale område i Kommunernes Digitaliseringsprogram. Nu lanceres det første projektkatalog, der dykker ned i de initiativer, der er blevet igangsat i årets første halvdel og giver et overblik over de projekter, der er i pipelinen. Find Projektkataloget’21 lige her.

Projektkatalog'21

Det kommunale Digitaliseringsprogram 2021-2025 realiserer KL’s strategiske visio­ner og bidrager med konkrete løsninger til, hvordan vi fortsat kan få gavn af den tekno­logiske udvikling og digitaliseringen af sam­fundet – uden at gå på kompromis med de bærende værdier i vores velfærdssamfund om nærhed, tillid og kvalitet. 

Kommunernes Digitaliseringsprogram består af seks delprogrammer, der tilsammen sætter konkrete initiativer bag kommunernes vision på det digitale område. Nu er arbejdet i gang, og flere projekter er sat i søen allerede nu, mens andre kommer senere.

Projektkataloget indeholder et overblik over, hvilke projekter der er sat i gang, og hvilke projekter der er i pipeline i 2021. Hvert projekt udfoldes med konkret blik for, hvad det enkelte projekts formål, indhold, betydning for kommunerne og tidshorisont er.

Kataloget revideres og opdateres tre gange om året, og vil kaste lys over informationer, som er vigtige for kommunerne.

Find kataloget lige her, og læs meget mere om den fælleskommunale indsats på det digitale område her. 

  • PDF

    Projektkatalog 2021 - 2 kvartal pdf.pdf