10. juni 2021

Kommunernes it-projektledernetværk

KL udbyder et netværk om it-projektledelse i KL Huset. I netværket får du den nyeste viden om arbejdet som it-projektleder og konkretinspiration fra andre kommuner og eksperter.

Kommunernes it-projektledernetværk 2022

Arbejder du som it-projektleder i en kommune og savner du at sparre med andre i samme funktion, så bliv en del af Kommunernes it-projektledernetværk som faciliteres af KL’s Center for Digitalisering og Teknologi i et stærkt samarbejde med professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet og KIT@. 

Kommunernes it-projektledernetværk har til formål at skabe et forum, som understøtter drøftelser af metoder og udvikling inden for it-projektledelse på et fortroligt og fagligt niveau.

Indhold

Kommunernes it-projektleder netværk består af tre netværksmøder og en afsluttende konference. Netværksmøderne indeholder bl.a. oplæg, diskussioner, erfaringsudveksling og gruppeøvelser – alt sammen med fokus på deltagernes egne spørgsmål, udfordringer og at erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner Derfor forventer vi, at du deltager aktivt og engageret til møderne. Dette kan indebære at holde korte oplæg om egne erfaringer/udfordringer og bidrage med din viden i forhold til andres problemstillinger.

Netværkene afholdes fysisk – og med opstart i januar 2022. Det sidste netværksmøde afholdes som en fælles netværkskonference. 

Som netværksdeltager vil du:

 • Få et netværk om it-projektledelse på tværs af et stor antal
  kommuner i din landsdel
 • Bliv inspireret og få konkrete værktøjer til dit arbejde som
  it-projektleder
 • Indgå i erfaringsudveksling og få feedback på dine egne udfordringer
 • Bliv præsenteret for gode eksempler fra andre kommuner
  og fra eksperter

Mødernes indhold præciseres fra gang til gang og bliver udarbejdet i dialog med deltagerne i netværket. Du har derfor rig mulighed for at præge møderne efter aktuelle og konkrete behov.

Pris og sted

Pris for deltagelse: kr. 7.975,- ekskl. moms.

Netværksmøder
KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S

 • 10. januar 2022
 • 8. februar 2022
 • 3. marts 2022

Fælles netværkskonference
KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S

 • 4. april (It-projektlederkonference som udvikles
  i samarbejde med Roskilde Universitet)

Du kan læse mere om netværket eller tilmelde dig nedenunder:

Arrangement

Møder og netværk Kommunernes it-projektledernetværk 2022

Kommunernes it-projektledernetværk har til formål at skabe et forum, som understøtter drøftelser af metoder og udvikling inden for it-projektledelse på et fortroligt og fagligt niveau.