27. januar 2021

Ledige pladser: KL's virtuelle netværk om dataanalyse og Business Intelligence 2021

Arbejder du med at udvikle og vedligeholde dataunderstøttet ledelse og styring på tværs af kommunale serviceområder? Savner du at sparre med andre i samme funktion? Så bliv en del af KL’s virtuelle netværk om Dataanalyse og Business Intelligence (BI).

Ledige pladser på de resterende 3 webinarer og netværksmøder

Der er stadig pladser tilbage på KL’s virtuelle netværk om dataanalyse og business intelligence 2021. Det virtuelle netværk har til formål at understøtte kommunernes kontinuerlige arbejde med at få de data, man har til rådighed, til at skabe værdi i organisationen fx ved at understøtte ledelse og
styring.

Netværkene tilrettelægges så de både er målrettet nye deltagere og deltagere på datanetværket 2019/2020.

I netværket får du den nyeste viden om arbejdet med data, konkret inspiration fra andre kommuner og eksperter samt nye værktøjer til dels at gentænke eksisterende datarapporter og dasboards, og dels at finde nye veje. Derudover giver netværket plads til et fortroligt rum, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration til arbejdet med data.

 

Afholdelsesform & tid

KL’s virtuelle netværk om Dataanalyse og Business Intelligence foregår i Microsoft Teams og kommer til at bestå af fire Webinarer à 2 timer om formiddagen og 2 timer om eftermiddagen på følgende datoer:

28. januar 2021, 3. marts 2021, 13. april 2021 og 11. maj 2021.

NB! 28 januar er afviklet, men der er stadig ledige pladser til de næste 3 webinarer og netværksmøder! (til reduceret pris)

Pris: Kr 3.730,-  (før Kr. 4.975,-)

Forud for hvert netværksmøde afholdes et webinar på ca. 1 time. Webinaret optages og kan tilgås efterfølgende, for de der ikke har mulighed for at deltage live.

Indhold

Netværksmøderne indeholder bl.a. oplæg, diskussioner, erfaringsudveksling og gruppe øvelser  – alt sammen med fokus på deltagernes egne spørgsmål, udfordringer og at erfaringsudveksle med kolleger fra andre kommuner.

Derfor forventer vi, at du deltager aktivt og engageret til møderne. Dette kan indebære at holde korte oplæg om egne erfaringer/ udfordringer og bidrage med din viden i forhold til andres problemstillinger. Alle møder faciliteres af KL, som planlægger og styrer møderne, driver dialogen og sikrer det faglige udbytte i samspil med jer.

Netværket kan ­afhængig af deltagernes ønsker ­ komme omkring temaer som:

  • Visualisering af data
  • Datakvalitet og skabe tillid til data
  • Dataunderstøttet styring og ledelse
  • BI­løsninger og hvordan ledelsesinformation kan skabe resultater
  • Dataetik, datasikkerhed og GDPR

Dit udbytte

  • Få et netværk om data og BI på tværs af landet
  • Bliv inspireret og få konkrete værktøjer til at arbejde med data og ledelsesinformation
  • Indgå i erfaringsudveksling og få feedback på dine egne udfordringer
  • Bliv præsenteret for gode eksempler fra andre kommuner og fra eksperter

Tilmelding

Læs mere om det virtuelle netværk her eller tilmeld dig via linket herunder:

Arrangement

Møder og netværk KL's virtuelle netværk om Dataanalyse og Business Intelligence 2021

Netværket skaber et fortroligt rum, hvor du kan møde kolleger fra andre kommuner og få sparring og inspiration til arbejdet med data.