26. februar 2021

Teaming – nyt kursus sætter fokus på ledelse og samarbejde

Teaming er en nødvendig kompetence, for det handler om at spille hinanden gode på tværs af vores forskelle for at skabe resultater.

I komplekse organisationer skal vi kunne skabe resultater med kolleger, der tænker og handler anderledes end os selv. I faste teams, projektgrupper og ad-hocteams skal vi hurtigt kunne skabe gode arbejdsrelationer, og det betyder ikke nødvendigvis harmoni.

KL udbyder derfor, i samarbejde med Elisabeth Plum, kurset Teaming - teamledelse i komplekse organisationer. Elisabeth Plum er en erfaren facilitator og ledelsesrådgiver med hendes seneste bog ’Teaming – Håndbog i teamledelse’. På dette kursus lærer du en ny slags teamledelse, hvor der er fokus på teamkulturen med opgaven som pejlemærke.

Kurset er relevant for ledere i komplekse organisationer. Ledere af faste teams, projektledere og andre der skal sørge for at skabe resultater på tværs af fagligheder, siloer, personligheder og arbejdsfunktioner.

Efter gennemført kursus har deltagerne fået:

  • Et nyt perspektiv på teamledelse med fokus på teamkulturen og opgaven som omdrejningspunkt
  • Viden om fire teamkulturer og hvilke opgaver og situationer de passer til
  • Indsigt i hvordan de kan ændre et teams kultur, og hvordan de involverer deltagerne i at få samarbejdsformen til at styrke opgaveløsningen.

Kurset afholdes mandag d. 18. juni 2021 i KL-Huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Læs mere om kurset eller tilmeld dig nedenunder.

Arrangement

Kurser Lær teaming - Teamledelse i komplekse organisationer

Afviklingen af KL’s arrangementer sker i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes regler og retningslinjer. Dette kursus overholder alle gældende krav til kursusafvikling, herunder antal deltagere, afstand mellem deltagere, adgang til håndsprit og indretning af spiseområde. Du kan læse mere på tilmeldingssiden.