07. april 2021

Kom med til KL's nye internat, hvor vi sætter spot på dig og din rolle som digitaliseringskonsulent

KL’s Center for Digitalisering og Teknologi har fornøjelsen af at udbyde et internat, hvor vi sammen bliver skarpere på rollen som digitaliseringskonsulent.

Digitaliseringskonsulenten 2021

Hvordan lykkes digitaliseringskonsulenten i krydspresset mellem rollen som driver af digitalisering og brobygning til fagforvaltningerne og deres opgaveløsning?

Formålet med internatet er, at vi sammen bliver skarpere på rollen som digitaliseringskonsulent. Hvad er kravene i dag og hvordan håndteres de bedst muligt i en organisation med mange interesser og hensyn? Hvordan er rollen i forandring? Hvad er der i vores værktøjskasse som digitaliseringskonsulenter, og hvordan holder man sig opdateret på, hvad der sker i den rivende udvikling?

Vi sætter spot på fire temaer

  1. Forventninger til digitaliseringskonsulenten – krav, styrker og udfordringer
  2. Ledelse af digitaliseringsprojekter
  3. Kommunikation og gennemslagskraft i
    organisationen
  4. Din digitale værktøjskasse

Vi sørger for oplæg til at kickstarte diskussioner og erfaringsudveksling både under, imellem og efter de forskellige temaer.

Til gengæld forventer vi, at du møder op og bidrager aktivt til diskussionerne med spørgsmål, eksempler fra din hverdag eller
ved at turde tænke højt uden nødvendigvis at have tænkt hver en tanke til ende.

Med andre ord har vi en ambition om, at vi under dette seminar får skabt et unikt rum, hvor vi sætter os selv og hinanden lidt mere på spil end på mere traditionelle konferencer. På internatet vil vi sætte fokus på at få deltagernes konkrete erfaringer med udfordringer, barrierer og succeser frem.

Læs hele programmet eller tilmed dig nedenunder:

Arrangement

Kurser Digitaliseringskonsulenten 2021

Hvordan lykkes digitaliseringskonsulenten i krydspresset mellem rollen som driver af digitalisering og brobygning til fagforvaltningerne og deres opgaveløsning?

Praktiske informationer

Internatet finder sted d. 14.–15. september 2021, Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København.

Prisen for deltagelse er 5.675,- + moms. Prisen inkluderer deltagelse i internatet og forplejning. Prisen er uden overnatning. Overnatning kan bestilles direkte på Scandic Copenhagen til 1.104,- kr. Oplys deltagelse i internatet ved bestilling af overnatning.

Praktiske spørgsmål om tilmelding mv. kan rettes til Anja Lønbo på
alb@kl.dk eller på tlf. 3370 3497. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk eller chefkonsulent Frederik Nordentoft Andersen på frna@kl.dk.