06. april 2021

KL udbyder igen efterspurgte Excel-kurser, nu med nye metoder og værktøjer, målrettet en kommunal vinkel

Ønsker du at blive endnu bedre i Excel? Og udnytte flere af de avancerede muligheder, der findes i programmet? Eller er du ny til Excel og vil du gerne kunne opbygge et regneark fra bunden? KL udbyder kommunalt tilrettede kurser på flere niveauer: Grundlæggende, videregående eller avanceret.

KL udbyder i samarbejde med Office Universet tre kurser i Excel. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner, for at sikre relevans i forhold til det kommunale arbejde. De tre kurser spænder over:

  • Excel Grundlæggende, hvor du kan blive endnu bedre med de daglige værktøjer i Excel
  • Excel Videregående, hvor du kan lære at arbejde med rådata og visualisering af data
  • Excel Avanceret, hvis du ønsker du at lære avancerede værktøjer og automatisering i Excel

Er du i tvivl om, hvilket niveau dine Excel-kompetencer passer til? Se de 3 videoer nedenfor, for at få et indblik i kursernes indhold.

Excel Grundlæggende

Kurset henvender sig til dig, som enten skal i gang med Excel og ønsker den bedste start med programmet, således at du bliver selvhjulpen efter kurset, eller dig som allerede bruger Excel, men ønsker en bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de daglige værktøjer i programmet.

Excel Videregående

Kurset henvender sig til personer, der allerede anvender Excel, og som ønsker en endnu bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de udvidede værktøjer i Excel. På Excel Videregående lærer du bl.a. om rens og klargøring af rådata, håndtering af store datamængder og opbygning af visuelle og brugervenlige rapporter.

Excel Avanceret

Kurset henvender sig til personer, der allerede har god erfaring med som ønsker at komme et ”spadestik” dybere i Excel. På Excel Avanceret lærer du bl.a. om avanceret formatering, logiske- og indlejret funktioner og makroer.

Er du stadig i tvivl? Så kan du finde mere information om kursernes indhold her.

Kender du allerede dit niveau og synes, at det lyder interessant, kan du tilmelde dig ved at følge linket nedenfor:
Excel-kurser målrettet kommunerne