28. september 2020

Arkitekturstyring i en kommunal kontekst

Den teknologiske udvikling og øgede fokus på digitalisering betyder stigende investeringer og kompleksitet i kommunernes it-landskab. Med Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse bliver du i stand til at tage styringen, når det gælder jeres it-investeringer.

Uddannelsen strækker sig over 4 dage og du får blandt andet mulighed for at arbejde med arkitekturstyring med udgangspunkt i forskellige it-anskaffelser i en kommune. Der er særlig fokus på at udnytte den fælleskommunale og den lokale infrastruktur.

Arkitekturstyring i praksis

Formål for uddannelsen er at give dig værktøjer til at skabe overblik og sætte retning for digitaliseringen i din kommune gennem systematisk og transparent arkitekturstyring.

Vi skaber rammerne for er et praksisorienteret og pragmatisk færdighedskursus og præsenterer processer og teknikker, der giver et bedre grundlag for at gå i dialog om den digitale arkitektur både internt i din organisation og eksternt med it-leverandørerne for at kunne understøtte bedre beslutninger. Kurset giver også god mulighed for erfaringsudveksling mellem jer som deltagere, for at få yderligere indsigt og forståelse for arkitekturstyring.

Læs mere

Du kan finde mere information om uddannelsens forløb og tilmelde dig her:

Arrangement

Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse

Kursets formål er at sætte deltagerne i stand til at skabe overblik og sætte retning for digitaliseringen i kommunen via systematisk og transparent arkitekturstyring.