21. oktober 2020

KL præsenterer Arkitekturstyringsuddannelsen

I takt med den teknologiske udvikling og øgede fokus på digitalisering, stiger investeringerne og kompleksiteten i kommunernes it-landskab. Der er derfor behov for en bevidst og aktiv styring af it-investeringer, der understøtter forretningens behov.

I samarbejde med KL afholder konsulenthuset Strand & Donslund Kommunernes Arkitekturstyringsuddannelse.

 

Uddannelsen strækker sig over 4 dage og kan betragtes som et færdighedskursus i arkitekturmæssig sagsbehandling.

 

På kurset er der mulighed for at arbejde med arkitekturstyring i form af varierede arkitekturmæssige problemstillinger, som tager udgangspunkt i forskellige IT anskaffelser i en Kommune, hvoraf der også lægges vægt på den løbende optimering af systemporteføljen.

 

Formålet med kurset er at være gearet til at kunne skabe overblik og sætte retningen for digitaliseringen gennem systematisk og transparent arkitekturstyring.

 

Alt dette og mere til fortæller konsulenterne Peter Huber og Morten Strand fra Strand & Donslund yderligere om i videoen nedenfor med henblik på at gøre det klart, hvad du kan forvente af Arkitekturstyringsuddannelsen.

 

 

 

Program og tilmelding

Arrangement

Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse

Kursets formål er at sætte deltagerne i stand til at skabe overblik og sætte retning for digitaliseringen i kommunen via systematisk og transparent arkitekturstyring.