23. juni 2020

Digitalisering starter hos HR – det handler om mennesker, ikke kun teknologi

Kommunernes arbejde med digitale løsninger stiller nye krav til arbejdsgange, organisering og ikke mindst kompetencer og fagligheder. Netop derfor hænger HR og digitalisering uløseligt sammen. KL og OHRC udbyder en konference med fokus på menneskerne fremfor teknologierne.

Med HR i front

Hvordan bliver I som kommune bedre til at kommunikere om digitalisering? Og hvordan bliver jeres HR-afdeling frontløbere på den digitale udvikling? Det er blot nogle af de emner der stilles skarpt på, når KL og OHRC inviterer til konference om Digitalisering og mennesker med fokus på de konkrete udfordringer og muligheder ved digitalisering i et HR-perspektiv. 

De kommunale erfaringer

På konferencen er det de kommunale cases, der er i centrum. Du kan blandt andet høre kommunaldirektør Rie Perry fra Næstved Kommune give et direktionsperspektiv på de organisatoriske forandringer, der sker i en kommune som følge af digitalisering.

Aarhus Kommune deler erfaringer og en lille værktøjskasse fra deres livtag med disciplinen: ”Vores digitale kompetencer”.

Derudover vil Region Nordjylland fortælle mere om deres succes med at fjerne en masse administrativt bøvl med en automatiseret og strømlinet arbejdsgang med en softwarerobot, AKUT-robotten, som omdrejningspunkt.

Bring dig selv i spil

Udover relevante oplæg med forskellige vinkler på HR’s arbejde med digitalisering, lægges der på dagen op til debat ved hjælp af erfaringsudveksling og deltagerinddragelse. Så byd ind og gør dagen rig på videndeling.

På grund af COVID-19 har KL i år et særligt fokus på sikkerheden. Arrangementet bliver afholdt i tråd med de sundhedsfaglige retningslinjer. Det betyder også, at der vil blive udbudt færre pladser til konferencen. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Læs mere om programmet og tilmeld dig her:

Arrangement

Konferencer og messer Digitalisering handler om mennesker

Vi sætter fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere om digitalisering, og hvordan HR-funktionen kan være på forkant i den digitale kommune/region.