13. januar 2020

Nyt forårshold: Kommunernes it-projektlederuddannelse er tilbage 1. september 2020

Er du it-projektleder? Savner du konkrete redskaber til at styre projekter bedre? KL og KIT@ udbyder Kommunernes it-projektlederuddannelse med it-professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet som gennemgående underviser

Siden 2017 har Kommunernes It-Projektlederuddannelse løftet kompetencerne hos it-projektledere i kommunerne. Uddannelsen sætter fokus på, hvordan du som projektleder planlægger, leder og færdiggøre it-projekter til tiden, inden for budgettet og med den rigtige kvalitet.

Kommunernes it-projektlederuddannelse strækker sig over 5 dage:
Den 1.- 2., 18. september, 1.-2. oktober 2020 i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S.

Se tre korte videoer om god projektledelse og selve uddannelsen

Hør professor Jan Pries-Heje forklare, hvorfor det er vigtigt at være en god it-projektleder. Han fortæller også, hvad Kommunernes It-projektlederuddannelse giver dig af værktøjer.

Hør Jan Pries-Heje forklare, hvor det kan gå galt i planlægningen af it-projekter, og hvordan man på Kommunernes It-projektlederuddannelse får værktøjerne til at undgå faldgruber.

Hør Jan Pries-Heje forklare, hvorfor et godt projektteam gør en kæmpe forskel for at skabe succes i it-projekter. På Kommunernes It-projektlederuddannelse får du værktøjerne til at sætte det gode projektteam.

Tilmeldingsfrist for Kommunernes It-Projektlederuddannelse er 15. august 2020. Det udstedes et uddannelsesbevis efterfølgende. Læs programmet her eller tilmeld dig nedenfor.

Arrangementer om digitalisering og teknologi: Hvad kan KL gøre for dig?

Klik her for et samlet overblik over arrangementer fra KL's Center for Digitalisering og Teknologi.