26. februar 2020

Kom med i netværk for RPA og automatisering - tilmelding er åben

Kommunerne arbejder på flere fronter med automatisering. Del dine erfaringer og få inspiration fra andre kommuner, der arbejder med automatisering og digitalisering af processer i KL's netværk for RPA og automatisering.

Kommunalt forum for RPA og Automatisering

I KL's netværk for RPA og automatisering mødes kollegaer, der alle er involveret i automatiseringen af manuelle processer. Formålet er erfaringsudveksling, vidensdeling og inspiration til at komme i gang med automatiseringen af manuelle arbejdsprocesser.

Netværket spænder bredt og er både for kommuner, der befinder sig i opstartsfasen, og kommuner der er veletableret i f.eks. udnyttelsen af AI-teknologi og robotter i procesarbejdet.

Netværket

Netværket mødtes første gang i 2018, men programmet for netværksmøderne i 2020 er netop ved at blive fastlagt.

1. Netværksmøde er udskudt fra marts og forventes at blive afholdt i Middelfart ultimo maj, og de resterende to i henholdsvis Odense 27. august og København 26. november.

Du kan læse mere om netværket her, samt hvordan du tilmelder din kommune.

Er du interesseret i at deltage i netværket, kan du kontakte Mathias Nygaard (many@kl.dk). Faglige spørgsmål og andet bedes henvendes til Anne Kathrine Fjord-Marschall (akf@kl.dk) og Søren Bregenov-Beyer (sfb@kl.dk).