01. april 2020

Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er udskudt til d. 22. september

Kommunernes Digitaliseringstræf 2020, som var planlagt til at blive afholdt d. 23. april i Odense, udskydes til d. 22. september.

På grund af Coronakrisens udvikling ser vi det desværre nødvendigt at flytte Kommunernes Digitaliseringstræf til efter sommerferien, hvor vi vil præsentere et opdateret program.

Vi håber, at mange har mulighed for at deltage den 22. september 2020, hvor Kommunernes Digitaliseringstræf 2020, som noget nyt, finder sted hos Odense Congres Center, dagen før Digitaliseringsmessen. Vi sørger for at tilrettelægge arrangementerne så de indholdsmæssigt komplimenterer hinanden på bedste vis, og du som deltager får rabat, hvis du vælger at deltage i begge arrangementer.

Pris

Prisen for at deltage på Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er 2.475,- og prisen for at deltage på Digitaliseringsmessen er 900,-.
Hvis du deltager i begge arrangementer, er den samlede pris kun 2.975,-.

Tilmelding

Alle allerede tilmeldte deltagere har fået direkte besked.
Hvis du ikke var tilmeldt træffet den 23. april og ønsker at tilmelde dig Digitaliseringstræffet den 22. september kan du tilmelde dig her:

Arrangement

Digitaliseringstræf 2020

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan teknologi være med til at løse de aktuelle udfordringer?