27. april 2020

KL’s Datakonference 2020 udskydes til den 9. september

Hvordan arbejder kommunerne med data og konkrete analyser på de forskellige fagområder? Og hvordan får man de data, man har til rådighed, til at skabe værdi i organisationen? Få svarene på KL’s datakonference 2020 som er udskudt til september.

Dataanalyse og Business Intelligence kan bidrage til, at der træffes bedre beslutninger i kommunerne, og kan dermed være med til at skabe mere eller bedre velfærd. Med konferencen ”Dataanalyse og Business Intelligence – veje til velfærd” sætter KL fokus på, hvordan kommunerne kan anvende data til at skabe mere velfærd for pengene.

Datakonferencen finder sted d. 9. september på Hotel Comwell i Kolding. Her får du indsigt og inspiration til de nyeste tendenser inden for brug af data med særlig fokus på kommunale cases.

Tilmeld dig allerede nu

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig herunder:

Arrangement

Konferencer og messer KL’s Datakonference 2020

Med konferencen ”Dataanalyse og Business Intelligens – når data bliver til velfærd” sætter KL fokus på, hvordan dataanalyse og BI kan bidrage til bedre beslutninger i kommunerne

Har du praktiske spørgsmål om konferencen, er du velkommen til at kontakte konsulent chefsekretær Anja Lønbo i KL på tlf. alb@kl.dk eller på telefon: 33 70 34 97. Øvrige spørgsmål kan rettes til vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk