17. oktober 2019

Digitaliseringsmessen '19: en spændende og faglig udbytterig dag i digitaliseringens tegn

Mere end 1800 deltagere, herunder 120 forskellige udstillere, var med da KL, KIT@ og Borgerservice Danmark afholdt Digitaliseringsmessen '19 den 3. oktober.

Digitaliseringsmessen'19

Igen i år blev Digitaliseringsmessen afholdt med deltagelse fra landets kommuner, repræsentanter fra staten og leverandører på det digitale område. På KL's scene bød dagen på interessante og relevante oplæg om digitalisering i den offentlige sektor. 

Faglige og aktuelle oplæg på KL's scene

Pia Færch, Kontorchef i Center for Digitalisering og Teknologi i KL, bød velkommen på KL's scene, og gav perspektiver på den kommunale digitale dagsorden, hvoraf nye digitale løsninger i form af kunstig intelligens samt åbenhed er blot nogle af de tiltag, der skal være med til at løse kommunale udfordringer.

Efterfølgende fulgte en række oplæg, om aktuelle initiativer, projekter og udviklinger på det digitale område. Herunder blandt andet oplæg om Aula, Borgerblikket, det nyetablerede videnscenter i KL, digitalisering af sundhedsområdet og cybersikkerhed, samt gevinster ved rammearkitekturen.

Oplægsholdere fra både KL, KOMBIT, staten og kommunerne var at møde på KL's scene, og deres slides kan hentes nederst på siden her.

Tak til alle der lagde vejen forbi KL til en snak eller for at lytte til oplæg. Vi glæder os allerede til næste år, hvor Digitaliseringsmessen afholdes den 23. september 2020.

Materiale fra oplæg på KL's scene

 • PDF

  Perspektiver på den kommune digitale dagsorden m. Pia Færch

 • PDF

  Aula i skoler og dagtilbud m. Kit Roesen & Jakob Volmer

 • PDF

  Borgerblikket - giv borgerne syn for sagen m. Marie Madsen & Tobias Kirstein

 • PDF

  Velfærdsudvikling gennem ny teknologi - identifikation og udbredelse af modne teknologiske løsninger m. Caroline Hegelund

 • PDF

  Digitalisering af sundhedsområdet og cybersikkerhed m. Beth Tranberg & Kristoffer Christensen

 • PDF

  Gevinster ved rammearkitekturen m. Thomas Andersen & Ina Corydon

Arrangementer om digitalisering og teknologi: Hvad kan KL gøre for dig?

Klik her for et samlet overblik over arrangementer fra KL's Center for Digitalisering og Teknologi.