04. marts 2019

Kommunernes it-arkitekturuddannelse stiller dig stærkere

Deltag på Kommunernes It-arkitekturuddannelse. Fem uddannelsesdage, der giver dig viden og overblik til at styre digitaliseringen i den rigtige retning. Underviser Klaus Østergaard fortæller her i sin video om enterprise-arkitektur, der er et bærende emne på uddannelsen. Tilmeld dig uddannelsen nu.

viden og overblik

Digitaliseringen i kommunerne er i fuld gang, og med opdateret viden om it-arkitektur står du stærkt, når du skal bidrage til at få kommunens forvaltning, arbejdsgange og it-systemer til at gå op i en højere enhed. Gennemfør Kommunernes It-arkitekturuddannelse og få diplom på din viden.

Emner på uddannelsen

På Kommunernes It-arkitekturuddannelse kommer du rundt om de væsentligste relevante emner:

  • Enterprise-arkitektur

  • Forretningsarkitektur

  • Informationsarkitektur

  • Applikationsarkitektur

  • It-governance

Klaus Østergaard fortæller i videoen

Hør i denne første video af tre, hvordan Klaus Østergaard forklarer, hvad enterprise-arkitektur er, og hvorfor den er vigtig. Enterprise-arkitektur er en fælles ramme for it-arbejdet i den kommunale sektor, og den bygger på fællesoffentlige og fælleskommunale principper og regler.

Se videoen nedenfor:

Læs mere og tilmeld dig

Læs hele beskrivelsen af Kommunernes It-arkitekturuddannelsen, og tilmeld dig her.

Arrangement

Kurser Kommunernes it-arkitekturuddannelse 2019

Kommunernes it-arkitekturuddannelse giver dig del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo (alb@kl.dk) og vicekontorchef Jan Struwe Poulsen (jtp@kl.dk).