06. marts 2019

Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse - ekstra hold nu åbent for tilmeldinger

Efterspørgslen efter viden og færdigheder i at beskrive og optimere de kommunale arbejdsgange er stor. Derfor åbner KL nu for et ekstra forårshold i Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse. Uddannelsen løber over 5 undervisningsdage fordelt hen over april, maj og juni, og den afholdes i København. Tilmelding til efterårets hold i Kolding er også åben nu. Se videoen, hvor underviser Kaare Pedersen fortæller, hvorfor kurset er vigtigt for dig.

Digitalisering forudsætter klare arbejdsgange

Klare og effektive arbejdsgange har altid været vigtige i den kommunale forvaltning, men der er ingen tvivl om, at kommunernes digitalisering skærper behovet for gennemtænkte arbejdsgange. Derfor udbyder KL Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse, og interessen er så stor, at der afholdes et ekstra hold til april i København. Det har du nu mulighed for at tilmelde dig. Til efteråret afholdes et hold af Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse i Kolding.

Hvad giver uddannelsen til dig og din kommune?

Med uddannelsen kan du, der formentlig er intern konsulent i din kommune, styrke din faglighed og bidrage endnu bedre i projekter, for eksempel i forbindelse med robotics, digitalisering, kvalitetsudvikling eller lignende.

Hør Kaare Pedersen fortælle om uddannelsen

Managementkonsulent Kaare Pedersen er gennemgående underviser på uddannelsen, og han vil føre jer kursister sikkert gennem de 5 undervisningsdage, der er forankret i cases fra din egen kommunale virkelighed. Tematisk kommer du igennem hele processen bag udviklingen af arbejdsgange, lige fra målsætning og koncept til design og implementering.

Samtidig lægger Kaare vægt på, at gode arbejdsgange ikke kun forudsætter værktøjer og metoder. For kun hvis de ledere og medarbejdere, der skal beslutte og bruge arbejdsgangene, involveres og engageres, kommer succesen helt i hus.

“Der er alt for mange arbejdsgangsbeskrivelser derude i verden, og alt for få, der bliver implementeret. Det skal vi råde bod på,” siger Kaare Pedersen. Hør, hvad han ellers har at sige i videoen nedenfor.

Læs mere og tilmeld dig

Læs hele beskrivelsen af Kommunernes Arbejdsgangsuddannelse her, og tilmeld dig nedenfor.

Arrangement

Kurser Kommunernes arbejdsgangsuddannelse

Ekstra kursusstart: Den 4. september, Comwell, Skovbrynet 1, 6000 Kolding.

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo (alb@kl.dk) og vicekontorchef Jan Struwe Poulsen (jtp@kl.dk).