20. marts 2019

Høst fordelene af Kommunernes It-arkitekturuddannelse

Kommunernes It-arkitekturuddannelse er fem uddannelsesdage, der giver dig viden og overblik til at styre digitaliseringen i din kommune i den rigtige retning. Underviser Klaus Østergaard fortæller her i sin tredje og sidste video om it-governance og om it-arkitekturuddannelsens samlede opbygning. Du kan tilmelde dig uddannelsen nu.

viden og overblik

Du får diplom på din nye viden, efter at du har gennemført Kommunernes It-arkitekturuddannelse. Digitaliseringen i kommunerne er i fuld gang, og med opdateret viden om it-arkitektur står du stærkt, når du skal bidrage til at få kommunens forvaltning, arbejdsgange og it-systemer til at gå op i en højere enhed.

Emner på uddannelsen

På Kommunernes It-arkitekturuddannelse kommer du rundt om de væsentligste relevante emner:

  • Enterprise-arkitektur

  • Forretningsarkitektur

  • Informationsarkitektur

  • Applikationsarkitektur

  • It-governance

Klaus Østergaard fortæller i videoen

Hør i denne sidste video af tre, hvordan underviser Klaus Østergaard skitserer emnet it-governance og sætter det ind i den samlede opbygning af uddannelsen:

  • It-governance er en vigtig del af arkitekturen. Her spiller kommunikation og forandringsledelse en hovedrolle. Hvordan kommunikerer vi med vores ledelse og kolleger om de valg, vi træffer om at forandre og udvikle vores it-landskab?

  • Og hvordan passer dette emne ind i hele opbygningen af Kommunernes It-arkitekturuddannelse?

Det fortæller Klaus Østergaard om nedenfor i denne tredje og sidste video om Kommunernes It-arkitekturuddannelse.

Læs mere og tilmeld dig

Læs hele beskrivelsen af Kommunernes It-arkitekturuddannelsen, og tilmeld dig her.

Arrangement

Kurser Kommunernes it-arkitekturuddannelse 2019

Kommunernes it-arkitekturuddannelse giver dig del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau.

 

Spørgsmål og kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefsekretær Anja Lønbo (alb@kl.dk) og vicekontorchef Jan Struwe Poulsen (jtp@kl.dk).