16. august 2019

Begynder, øvet eller dataspecialist i Excel? Der har været stor efterspørgsel, og KL udbyder nu flere Excel-kurser med en kommunal vinkel

Kræver dit arbejde overblik over store datamængder samt strukturering og visualisering af data? Indeholder det en række excel-opgaver eller er din kendskab til programmet begrænset? KL udbyder nu kommunalt tilrettede kurser på flere niveauer.

KL udbyder i samarbejde med Office Universet tre kurser i Excel. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner – og indeholder kommunale cases. De tre kurser spænder over:

  • Excel Grundlæggende, hvor du kan blive endnu bedre med de daglige værktøjer i Excel
  • Excel Videregående, hvor du kan lære at løse problemstil­linger i Excel med effektive metoder
  • Excel Masterclass, hvis du ønsker du at give dine data me­ning og få mere ud af data med alle de smarte værktøjer, der allerede findes i Excel Er du i tvivl om hvilken gruppe dine excel-kompetencer passer til? Se de 3 videoer nedenfor, for at få et indblik i kursernes indhold

Excel Grundlæggende

Kurset henvender sig til dig, som enten skal i gang med Excel og ønsker den bed­ste start med programmet, således at du bliver selvhjulpen efter kurset, eller dig som allerede bruger Excel, men ønsker en bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de daglige værktøjer i pro­grammet.

Excel Videregående

Kurset henvender sig til dig, der allerede anvender Excel, og som ønsker en endnu bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de udvidede værktøjer i Excel.

Excel Masterclass

Kurset henvender sig til dig, der allerede anvender Excel, men ønsker at kunne arbejde med data i Excel på en mere ef­fektiv måde. Dette sammenhængende forløb gennemgår hele processen fra ”rådata” til ”visualisering af data”.

Er du stadig i tvivl kan du finde mere information om kursernes indhold her.

Hvis du har fundet dit niveau og synes, at det lyder interessant, kan du tilmelde dig kurset nedenfor.

Arrangement

Kurser Excel kurser

KL udbyder i samarbejde med Office Universet tre kurser i Excel. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og kommuner – og indeholder kommunale cases.