23. januar 2019

Kommunernes fælles rammearkitektur indgår i nyt SKI-udbud

KL har sammen med SKI sikret at rammeaftalens betingelser henviser til Den Fælleskommunale Rammearkitektur, brugen af grunddata, OIO Sag og Dokument og adgangen til data til statistikbrug mv.

Leverandørerne kan frem til 8. februar afgive tilbud på Staten og Kommunernes Indkøbsservices udbud af rammeaftalen 02.19 SaaS - Cloud (Software as a Service).

Læs mere om udbuddet og processen hos SKI

KL har forud for udbuddet arbejdet for, at kommunen får understøttende sammenhæng mellem systemer, når den køber ind på aftalen. Det sker blandt andet ved at bruge eksisterende standarder på sags- og dokument-området. Udbuddet skal medvirke til at sikre et marked med flere leverandører, hvor data er en værdiskabende ressource, der kan støtte kommunens arbejde, sammenhængende sagsbehandling og styrke ledelsesinforma­­tionen.

Konkret har KL sammen med SKI sikret at rammeaftalens betingelser henviser til Den Fælleskommunale Rammearkitektur, brugen af grunddata, OIO Sag og Dokument og adgangen til data til statistikbrug mv.

KLs bidrag er koordineret med KOMBIT, så leverandørerne samtidig forpligter sig til at opfylde integrationskravene til den fælleskommunale infrastruktur, som KOMBIT stiller til rådighed for markedet.

×

Log ind