23. januar 2019

KL støtter implementering af byggeblokken ”Person” med 180.000 kroner i 2019

Favrskov Kommune arbejder sammen med Norddjurs og Syddjurs Kommuner med at sikre en effektiv integrationsløsning mellem systemer og snitflader via byggeblokken ”Person” – og får støtte fra KL’s Rammearkitekturpulje.

KL modtog en ansøgning på 180.000 til rammearkitekturpuljen for 2019. Ansøgningen var fra Favrskov Kommune i samarbejde med Norddjurs og Syddjurs Kommuner.

Det støttede projekt skal implementere byggeblokken ”Person” og sikre en effektiv og komplet integrationsløsning mellem de systemer og snitflader, der er i brug, når kommuner ansætter medarbejdere.

De enkelte integrationsagenter udvikles som open source, og kan bruges frit af kommuner med de samme systemer og snitflader. Og kommuner kan herudover på enkel vis udvikle nye integrationsagenter, så kommunerne kan få fuld nytte af Favrskovs udvikling i eget it-miljø.

Om Rammearkitekturpuljen

Kommuner kan ansøge KL’s rammearkitekturpulje om midler til at bruge rammearkitekturens komponenter, for eksempel byggeblokke, eller til at skabe sammenhængende processer på tværs af it-systemer ved hjælp af rammearkitekturen.

Læs mere om KL’s Rammearkitekturpulje

×

Log ind