25. februar 2019

Vi ses på Kommunernes Digitaliseringstræf i Odense den 6. juni 2019

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 bliver også i år en markedsplads, et forum og et frirum for fakta, holdninger og perspektiver. Samspillet mellem digitalisering og velfærd bliver årets tema. Det handler om teknologierne og de måder, vi anvender dem på. Det handler om digitalt lederskab og etiske valg. Tag med på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni, og dan din egen mening om, hvordan vi som kommuner kan styrke velfærden med klog digitalisering. Meld dig til nu - der er netop åbnet for tilmeldinger.

Velfærd i centrum

Hvor langt er vi egentlig kommet med at disrupte og digitalisere de kommunale velfærdsydelser? Christiane Vejlø, digital rådgiver, trendspotter og journalist kendt fra programmet Elektronista på Radio 24/7, vil gå på scenen som dagens første oplægsholder. Hun er ikke bange for at tegne de digitale trends og perspektiver tydeligt op, og du inviteres til at tænke med.

To runder af sessioner og workshops

Efter Christiane Vejløs oplæg åbnes digitaliseringstræffet op og bredes ud i hele 10 forskellige sessioner og workshops, som du kan vælge imellem. En runde af sessioner og workshops før frokost og en tilsvarende runde efter frokost. Uanset om du er chef eller leder, digitaliseringsspecialist eller fra en fagforvaltning, vil du finde emner, som taler lige ind i din faglige virkelighed. Vælg mellem:

  • Machine learning

  • Ledelse med data

  • Blockchain

  • Digitalisering i et toplederperspektiv

  • Adgang til egne data

  • Anskaffelse af it

  • KL’s teknologispringsprojekt

  • Servicedesign

  • Sundhedsdata

  • Databeskyttelse

Læs mere om Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 og tilmeld dig nedenfor.

Arrangement

Konferencer og messer Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, den 6. juni i Odense mødes vi og deler erfaringer og viden med hinanden. Her er rig mulighed for at netværke, deltage i spændende sessioner og debattere.

Det handler om lederskab

Er du kommunal leder? Så kender du allerede mange af de dilemmaer, krav og forventninger, som du stilles over for, når du skal navigere på én gang innovativt og sikkert gennem digitaliseringen af velfærd i disse år. På Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 kan du med fordel overveje at deltage på sessionerne om ledelse med data, om anskaffelse af it og naturligvis sessionen om digitalisering i et toplederperspektiv.

Teknologierne giver nye muligheder

Som digitaliseringskonsulent eller som ekspert i en fagforvaltning får du masser af ny inspiration til dit arbejde. Sessioner om eksempelvis servicedesign, sundhedsdata, databeskyttelse og machine learning kunne være noget for dig. 

Leverandørerne byder velkommen på markedspladsen

Interessant for alle er den store markedsplads, hvor et væld af konsulenthuse og it-leverandører står på deres stande og gerne vil besvare dine spørgsmål og gå i dialog. Digitaliseringen af kommunerne skrider fremad, ikke mindst takket være dygtige og innovative konsulenter og leverandører derude. Få ny inspiration med hjem fra Kommunernes Digitaliseringstræf 2019.

Teknologi, lederskab og etik

Velfærd handler om borgerne, og når vi tager de nye digitale teknologier i brug, må vi træffe etiske valg. Vi skal bruge de nye teknologiske muligheder smart og lovmedholdeligt, og vi skal samtidig have hjertet og samvittigheden med. Glæd dig til dysten på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019, hvor vicedirektør i tænketanken Justitia Birgitte Arent Eiriksson og samfundsdebattør Lisbeth Zornig krydser klinger for og imod data-privacy. To debattører med skarpe holdninger om individets ukrænkelighed og ret til egne data på den ene side og om de kommunale datas samfundsnytte på den anden. 

Kommunal perspektivering

Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 sluttes af med en stor, samlende paneldebat. Her sættes der ansigter og synspunkter på de mange temaer i krydsfeltet mellem digitalisering og velfærd, som bliver gennemgående undervejs på dagen. Debatten om kommunernes digitalisering slutter på ingen måde, når Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 er omme. Du vil tage en masse ny viden og inspiration og tankevækkende dilemmaer med dig hjem. Vel mødt på digitaliseringstræf!