11. februar 2019

Invitation til Startup-området på Digitaliseringsmessen 2019

På Digitaliseringsmessen'19 åbner KL igen dørene for startup-virksomheder, som kan udfordre det kommunale marked for digitale løsninger. Tilmeldingen for startup-virksomheder er nu åben.

#StartupVillage på Digitaliseringsmessen

Startup Village er et initiativ på Digitaliseringsmessen, hvor udvalgte iværksættervirksomheder får mulighed for at præsentere deres idéer og produkter til messedeltagerne.

Arrangørerne af Digitaliseringsmessen indbyder 8 startup-virksomheder, der har udviklet eller er i gang med at etablere sig med et produkt, som kan skabe gevinster i kommunerne, og som har interesse i at komme i kontakt med den kommunale sektor. På startup-området, Startup Village, vil hver startup-virksomhed få sin egen udstillingsstand i form af et rundt gulvtæppe (2 m i diameter), et rundt bord, en stol samt adgang til wifi og strøm.

For at kunne blive taget i betragtning til en stand i Startup Village skal din virksomhed:

  • være under 5 år gammel og have en årsomsætning på under 5 mio. kr. årligt.
  • have fokus på et uløst problem eller innovation af eksisterende løsninger.

Pris

Prisen for en udstillingsstand i Startup Village er 4.000 kr. ekskl. moms og dækker adgang for 2 personer samt fuld forplejning i løbet af dagen. 

Frist for ansøgning

Sidste mulighed for tilmelding er den 15. august 2019 kl. 12.00.

Ansøg som startup-virksomhed på KL's digitaliseringsmesse her.

Om Digitaliseringsmessen 2019

For 11. år i træk afholdes Digitaliseringsmessen, der er en platform for videndeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. Digitaliseringsmessen arrangeres af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og Kit@ og løber af stablen den 3. oktober 2019.

I år har messen fokus på, hvordan anvendelse af nye teknologier, som kunstig intelligens, Internet of Things og Virtual Reality, er ved at blive en del af hverdagen i den kommunale sektor. De nye teknologier giver nye muligheder for at levere mere intelligent velfærd til borgere såvel som virksomheder, og derfor vigtigt, at kommunerne holder sig orienteret om de eksisterende digitale løsninger, som startup-virksomhederne kan implementere i den kommunale forretning.

Du kan læse mere om Digitaliseringsmessen'19 her

Har du spørgsmål, kan du kontakte Katrine Liebst på kali@kl.dk eller på telefonnr. 33703439.