25. februar 2019

Digitalisering kræver overblik

Alle kommuner, også jeres, er i fuld gang med de næste bølger af digitalisering. Det stiller store krav til alle, der er involveret i arbejdet – også til dig som projektleder. Kommunernes it-projektlederuddannelse sætter fokus på, hvordan du som projektleder planlægger, leder og færdiggør it-projekter til tiden, inden for budgettet og med den rigtige kvalitet.

Åbn videoen, og hør professor i informatik og datalogi ved Roskilde Universitet Jan Pries-Heje forklare, hvorfor et godt projektteam gør en kæmpe forskel for at skabe succes i it-projekter. På Kommunernes It-projektlederuddannelse får du værktøjerne til at sætte det gode projektteam.

Uddannelsen består af 3 moduler, som er dine 3 vigtige trin op til god it-projektledelse:

  1. Modul I: Du lærer at skabe dig et overblik og at planlægge dit projekt.  
  2. Modul II: Du får indblik i de afgørende menneskelige sider af projektledelse. 
  3. Modul III: Du får fyldt din projektfaglige værktøjskasse op med alle de værktøjer, der virker.

Læs alt om uddannelsen eller tilmeld dig nedenfor.

Arrangement

Kurser Kommunernes it-projektlederuddannelse

KL udbyder i samarbejde med KIT@ Kommunernes it-projektlederuddannelse med it-professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet som gennemgående underviser.

Fik du set de to andre videoer?

Jan Pries-Heje forklarer, hvorfor det er vigtigt at være en god it-projektleder. Han fortæller også, hvad Kommunernes It-projektlederuddannelse giver dig af værktøjer (2:17 min).

Jan Pries-Heje fortæller, hvor det kan gå galt i planlægningen af it-projekter, og hvordan man på Kommunernes It-projektlederuddannelse får værktøjerne til at undgå faldgruber.