10. december 2019

Se fremad og tilmeld jer Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 nu

Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 vil foregå den 23. april i Odense og bliver også denne gang en begivenhed i særklasse. Udstillere byder velkommen på markedspladsen, og beslutningstagere, eksperter og dagsordensættere vil berige dagen i et kalejdoskop af oplæg, sessioner og debatter: Hvordan kan digitaliseringen understøtte de kommunale kerneopgaver, velfærden, væksten og klimaet? Tilmelding til Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er åben allerede nu.

Digitaliseringstræffet i et krydsfelt

Det er det velafvejede miks af oplæg, sessioner, debatter og markedsplads, der giver det kommende digitaliseringstræf sit særlige præg.

Glæd jer til at blive budt velkommen af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og dernæst til oplæg af tidligere EU-kommissær Connie Hedegaard om, hvordan vi på en positiv måde kan koble netop kommunal velfærd sammen med global klimabevidsthed. Resten af formiddagen kan man vælge sig ind på seks forskellige sessioner om digitale teknologier i relation til kommunale fagområder.

Efter frokost deler Thomas Winther Poulsen, Deputy Consul General og COO i Innovation Centre Denmark i Silicon Valley, USA, et eksklusivt kig på fremtidens digitale arbejdsliv, set fra hans kontor. Derpå følger seks nye sessioner med oplæg og deltagerdebat om de største udfordringer ved kommunernes digitale transformation. Som noget nyt vil drøftelserne fra sessionerne blive skrevet sammen til et skarpt og præcist udfordringskatalog, som alle deltagerne efterfølgende får tilsendt sammen med KL’s nye teknologiradar.

Digitaliseringstræffet rundes af med en dialog om strategiske perspektiver mellem direktør Christian Harsløf, KL, og direktør i Digitaliseringsstyrelsen Rikke Zeberg. De vil komme med bud på, hvad der skal ske, nu, hvor de offentlige digitaliseringsstrategier går ind i deres sidste år.

Få en masse med hjem

Digitaliseringstræffet giver jer mulighed for at hente ny inspiration med hjem, også fra træffets mange udstillere.

It-leverandørerne og konsulenthusene er en afgørende faktor i den kommunale digitalisering, og det kan man med fordel drage nytte af som deltager på digitaliseringstræffet. Her står et bredt felt af leverandører og konsulenthuse på tæerne for at udveksle tanker og ideer med deltagerne, og det er en effektiv måde at hente ny inspiration og nye kontakter med sig hjem i kommunen.

Tilmeld jer nu

Tilmelding til Kommunernes Digitaliseringstræf 2020 er åben nu. Klik jer ind på programmet for digitaliseringstræffet, og tilmeld jer til arrangementet, hvor I kan komme tæt på koblingen af kommunale kerneopgaver, digitalisering og teknologi, velfærd og klima. Program og tilmelding finder I her:

Arrangement

Digitaliseringstræf 2020

Danmark er førende inden for offentlig digitalisering, men hvad kræver det at fastholde denne førerposition? Hvordan kan teknologi være med til at løse de aktuelle udfordringer?

Er I it-leverandør? Reservér en stand

Digitaliseringstræffet er en unik mødesplads, hvor I som udstiller kan komme i dialog med et bredt felt af velorienterede, nysgerrige og beslutningsdygtige kommunale chefer og specialister. Det kommunale marked for it-ydelser og rådgivning er stort og vigtigt for digitaliseringen af Danmark. Digitaliseringstræffet foregår i ODEON i Odense. 

Læs mere og book en stand her.