12. december 2019

Arrangementer om digitalisering og teknologi: Hvad kan KL gøre for dig?

KL’s Center for Digitalisering og Teknologi udvikler løbende kurser, uddannelser, netværk og konferencer om digitalisering og teknologi. Det gælder både eksisterende arrangementer, som tilpasses og bygges videre på, og nye arrangementer, som ofte udspringer fra ideer og ønsker hos dig som deltager.

KL’s Center for Digitalisering og Teknologi udbyder en lang række arrangementer og målgruppen spænder bredt fra chefer og ledere, digitaliseringskonsulenter og it-arkitekter, it-projektledere og udviklingskonsulenter, arbejdsgangskonsulenter og journaliseringsspecialister. Og mange flere.

Hvis du vil vide mere om arrangementerne fra KL’s Center for Digitalisering og Teknologi, kan du finde invitationerne nedenfor – eller trykke her for et samlet overblik

Du kan også få digitaliseringen ud i din kommune. KL’s Center for Digitalisering og Teknologi tilbyder kommunerettede kurser, som afholdes i jeres kommune, når det passer jer. På den måde får I et fleksibelt og sammenhængende løft i målrettede kompetencer omkring digitalisering og teknologi.

Se hvilke kurser du kan få ud i kommunerne: