30. august 2019

Tilmeld dig De Guidede Ture på Digitaliseringsmessen 19'

Igen år afholdes der guidede ture på Digitaliseringsmessen 19'. Tilmeldingen for deltagere er nu åben, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Derfor er det en god idé at tilmelde sig hurtigst muligt, hvis man er interesseret.

Kom på en guidet tur på Digitaliseringsmessen

KL arrangerer igen i år Guidede Ture på Digitaliseringsmessen i samarbejde med Borgerservice Danmark og KIT@. De Guidede Ture finder sted på Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center i tidsrummet 10:15-16:00.

Turguider fra KL, KIT@ og Borgerservice Danmark følger hver gruppe rundt, og sørger for at leverandørerne overholder tiden, samt at alle stande på turen bliver besøgt.

Hver tur tager mellem 30-45 min., hvor deltagerne besøger op til 7 leverandører, der hver især har forberedt en 5 min. præsentation af et produkt eller service inden for turens overordnede tema.

Klar lyd til deltagerne

Deltagerne får i år udleveret et head-set, inden de starter på en tur, hvilket skal sikre deltagerne nemt kan høre oplægsholderne på messestandene.

 

Begrænsede pladser på de arrangerede ture

KL faciliterer ture indenfor 10 udvalgte temaer med plads til 15 kommunale deltagere på hver tur. Turene giver kommunerne et overblik over relevante leverandører som har produkter eller services der matcher temaet.

 

10 forskellige ture

De Guidede Ture på årets Digitaliseringsmesse breder sig ud over forskellige temaer inden for digitalisering af det offentlige.

De Guidede Ture berører følgende temaer:

  • Brugervenlighed og sammenhængende services på tværs
  • Machine learning, kunstig intelligens og analytics i offentlige myndigheder
  • ESDH
  • Informations- og it-sikkerhed 
  • Bedre og mere sammenhængende digital velfærd på social og sundhedsområdet 
  • Digital understøttelse af læring og undervisning 
  • Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur
  • Robotics og automatisering af arbejdsgange og processer
  • Borgerbetjening 3.0 
  • Cloud Computing i myndigheder 

 Læs temabeskrivelsen af turene her

Tilmelding til De Guidede Ture

Pladserne på de Guidede ture på Digitaliseringsmessen'19 tildeles efter først-til-mølle-princippet, og interesserede deltagere kan nu tilmelde sig turene.

Tilmeld dig De Guidede Ture

Der vil også være mulighed for at tilmelde sig turene på selve messen, såfremt der er ledige pladser tilbage. Dog opfordrer vi deltagerne til at tilmelde sig hurtigst muligt.

Er du ikke deltager på digitaliseringsmessen endnu?

Køb billet til Digitaliseringsmessen

Hvis du glemmer at tilmelde dig inden Digitaliseringsmessen, er det muligt at tilmelde sig de Guidede Ture på messen såfremt, at der er plads på den/de ønskede ture.