19. august 2019

National Cybersikkerhedsmåned på Digitaliserings­messen 2019

Til oktober er der ekstra fokus på cyber- og informationssikkerhed i hele landet, oktober er nemlig national cybersikkerhedsmåned.

National indsats

I løbet af oktober vil en lang række kampagner og andre initiativer med fokus på cyber- og informationssikkerhed løbe af stablen på tværs af landet.

Selvom KL og kommunerne også arbejder med sikkerhed de resterende 11 måneder af året, bidrager KL til at højne opmærksomheden på området særligt i oktober.

Dette øgede fokus indledes for KL's vedkommende den 3. oktober på Digitaliseringsmessen 2019 i Odense. Udover de andre myndigheder og de mange leverandører til stede, som arbejder med cyber- og informationssikkerhed, vil der også være en række initiativer om sikkerhed på KL's område på messen.

Du kan læse mere om den nationale cybersikkerhedsmåned på sikkerdigital.dk

På KL's område kan du blandt andet:

   • Høre oplæg med Beth Tranberg, KL og Kristoffer K. Christensen, Sundheds- og Ældreministeriet om sikker digitalisering af sundhedsområdet
   • Afprøve e-læring i sikkerhed for skoleområdet
   • Se præsentation af kompetencer, der er behov for i arbejdet med sikkerhed fra ErDuAware.dk
   • Hente KL's publikationer om sikkerhed, som du kan tage med hjem fra messen 

I løbet af dagen vil de medarbejdere, der beskæftiger sig med cyber- og informationssikkerhed i KL være til stede i KL-loungen og står til rådighed for spørgsmål og diskussioner om sikkerhed.

Se det fulde program for dagen på www.digitaliseringsmessen.dk eller tilmeld dig her.