13. august 2019

Kommunerettet kursus i brug af PowerPoint, OneNote eller Outlook

Bliv bedre til at arbejde systematisk med digitale redskaber. Få inspiration og lær, hvordan du kan lave bedre og mere effektive præsentationer i Power¬Point, hvordan du kan skabe et bedre overblik over alle dine mails og opgaver i Outlook samt hvordan du kan holde styr på alle dine informationer og noter i OneNote.

KL udbyder i samarbejde med Office Universet tre kurser i Office-pakken. Alle tre kurser er udarbejdet i samarbejde mellem KL og veksler mellem gennemgang, eksempler og praktiske øvelser.

  • PowerPoint – Den effektive præsentation: Her lærer du at arbejde smartere med PowerPoint ved at få en forståelse for programmets bedste værktøjer og opbygningen af præsentationer fra bunden. Yderligere vil du få inspiration til 'den gode præsentation', tips og tricks til at afvikle dit diasshow på en interessant og levende måde, samt hvilke virkemidler du bør anvende, for at dit budskab skinner igennem.
  • OneNote – Få styr på dine noter: Her lærer du, hvordan du kan holde styr på alle dine noter og informationer i OneNote, samt hvordan du kan anvende programmets funktioner til at dele dokumenter og samarbejde med dine kolleger på en smart og effektiv måde.
  • Outlook – Organisering og effektiv brug: Her lærer du at sikre et bedre overblik over dine mails, samt hvordan du kan planlægge og prioritere din tid bedre ved at anvende de indbyggede værktøjer til at strukturere din arbejdsdag.

Se de 3 videoer nedenfor for at få et indblik i kursernes indhold.

PowerPoint – Den effektive præsentation

Kurset henvender sig til personer, som allerede anvender Power­Point, men ønsker en bedre forståelse samt en mere effektiv udnyt­telse af de daglige værktøjer i PowerPoint. Du får en masse inspira­tion og retningslinjer for, hvordan PowerPoint kan anvendes som et effektivt redskab til at formidle et budskab til et publikum.

OneNote – Få styr på dine noter

Kurset henvender sig til per­soner, som skal i gang med OneNote eller allerede anvender programmet, men ønsker en bedre forståelse og udnyttelse af OneNote.

Outlook – Organisering og effektiv brug

Kurset henvender sig til personer, som ønsker at optimere og organisere den daglige brug af Outlook samt udnytte de mange muligheder, der findes i programmet. Du får nogle retningslinjer til, hvordan du nemt kan implementere et simpelt, men effek­tivt system, for i sidste ende at få styr på dine mange e-mails og opgaver. Kurset forudsætter grundlæggende kendskab og erfaring med Outlook.

Er du stadig i tvivl kan du finde mere information om kursernes indhold her. Synes du, at det lyder interessant, kan du tilmelde dig kurset nedenfor.

Arrangement

Kurser Bliv bedre til at arbejde systematisk med digitale redskaber - kommunerettet kursus i brug af powerpoint, onenote og outlook