16. august 2019

Fyld op med ny inspiration på Digitaliseringsmessen’19

Udstillere, arrangører, oplægsholdere og konferencecenter: Alle lægger sig i selen for at give jer en god oplevelse på Digitaliseringsmessen’19 den 3. oktober 2019 i Odense. Skal I med?

Hundreder har allerede tilmeldt sig

Vil I stå klar ved hovedscenen, når Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen åbner messen den 3. oktober kl. 10. Mange hundrede deltagere rundt om fra landets 98 kommuner har allerede tilmeldt sig. Folk som jer: digitaliseringskonsulenter, ledere, fagspecialister og digitalt interesserede. Nogle kommer med årtiers erfaring, andre tager de første skridt ind i digitaliseringen. Alle er velkommen.

Gå ikke glip af messen netop i år, hvor der er mange nye udstillere med. Messehallerne vil summe af liv og energi ved de mange stande. Kom i snak med udstillerne, og udvælg netop de oplæg fra hovedscenen og 5 temascener, som interesserer jer.

Tilmeld jer nu

Køb adgangsbillet til Digitaliseringsmessen’19 nu, mens der stadig er ledige billetter.

Kommunale showcases

Helt særligt vil der på Digitaliseringsmessen'19 blive præsenteret en håndfuld udvalgte kommunale showcases. I alle landets kommuner går det stærkt med digitalisering og digitale projekter.

Som særlig inspiration og til fælles gavn vil en række kommuner præsentere hver deres digitale projekter. Det er projekter, som er tankevækkende og perspektivrige - ganske givet også for jeres kommune.

Odense Kommune præsenterer for eksempel deres samtykkekomponent, og Aalborg Kommune fortæller om deres it- og app-cafeer for borgere med kognitive handicap. Også de spændende showcases fra Esbjerg, Middelfart, Aabenraa og Skive kommuner vil give stof til eftertanke og inspiration.

KL/KOMBIT Videncenter

Ny og etableret digital viden i tilgængelig form: Det er missionen for det nye KL/KOMBIT Videncenter.

På Digitaliseringsmessen'19 vil videncentret holde premiere på sit helt nye website om digitalisering og teknologi i kommunalt regi. Kom og hør, hvad det nye videncenter kan gøre for netop jeres kommune.

Læs mere og tilmeld jer

http://www.digitaliseringsmessen.dk/ kan du læse om alle de mange udstillere inden for de forskellige kommunale fagområder:

  • Omsorg, sundhed og velfærdsteknologi
  • Arbejdsmarked og beskæftigelse
  • Teknik og miljø
  • Borgerbetjening
  • Børn, unge og skole
  • Administration, strategi og infrastruktur

Dyk også ned i programmet for de faglige oplæg fra mange scener om alt fra Aula og biometri over rammearkitektur til velfærdsudvikling - og alt derimellem. Tilmeld jer her!