26. august 2019

Få ledige pladser tilbage på Kommunernes It-Projektlederuddannelse

Er du it-projektleder? Savner du konkrete redskaber til at styre projekter bedre? Tilmeldingen er stadig åben til d. 4 september. KL og KIT@ udbyder Kommunernes it-projektlederuddannelse med it-professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet som gennemgående underviser.

Kommunernes It-Projektlederuddannelse løb af staben i efteråret 2017 og har siden da været afholdt to gange årligt. Forårets hold af Kommunernes it-projektlederuddannelse er allerede gennemført, og vi står tilbage med gode evalueringer af uddannelsen og af underviser professor Jan Pries-Heje.

Se tre korte videoer om god projektledelse og selve uddannelsen

Hør professor Jan Pries-Heje forklare, hvorfor det er vigtigt at være en god it-projektleder. Han fortæller også, hvad Kommunernes It-projektlederuddannelse giver dig af værktøjer.

Hør Jan Pries-Heje forklare, hvor det kan gå galt i planlægningen af it-projekter, og hvordan man på Kommunernes It-projektlederuddannelse får værktøjerne til at undgå faldgruber.

Hør Jan Pries-Heje forklare, hvorfor et godt projektteam gør en kæmpe forskel for at skabe succes i it-projekter. På Kommunernes It-projektlederuddannelse får du værktøjerne til at sætte det gode projektteam.

Om uddannelsen

Kommunernes it-projektlederuddannelse er en skræddersyet uddannelse til kommunale it-projektledere. Uddannelsen sætter fokus på, hvordan du som projektleder planlægger, leder og færdiggøre it-projekter til tiden, inden for budgettet og med den rigtige kvalitet.

Uddannelsen udbydes primo 2019 i København - 12., 13. september, 7., 24. og 25. oktober 2019. Læs programmet her(link) eller tilmeld dig nedenfor.

Arrangement

Kurser Kommunernes it-projektlederuddannelse

KL udbyder i samarbejde med KIT@ Kommunernes it-projektlederuddannelse med it-professor Jan Pries-Heje fra Roskilde Universitet som gennemgående underviser.