09. april 2019

Digitale perspektiver på den kommunale dagsorden på Digitaliseringsmessen

KL-scenen sætter endnu engang rammen om kommunernes digitale projekter – fra Borgerblikket og AULA til gevinsterne ved den fælleskommunale rammearkitektur og velfærdsteknologi

Digitalisering er afgørende for velfærdsudviklingen

Digitaliseringen er og bliver i de kommende år et af de helt store politiske temaer i kommunerne. For vi skal bruge digitaliseringen til at skabe det samfund vi ønsker, og til at gøre os bedre i stand til at løse de udfordringer kommunerne står over for, men vi skal også bruge den til at udvikle velfærden.

Derfor sætter KL fokus på kommunernes digitalisering med et veloplagt program for KL-scenen.

KL-scenens program klar

KL-scenen byder på en række digitale temaer fra kommunernes digitale landskab. Oplæggene blander projekt- og programledere fra KL/KOMBIT flankeret af kommunale oplægsholdere, med fokus på erfaringerne fra de kommunale forretninger og fagområder.

På KL-scenen kan du bl.a. blive klogere på erfaringerne med AULA og digitalisering af dagtilbudsområdet eller Borgerblikket, der giver borgerne adgang til deres egne data i kommunerne.

Informationssikkerhed vil være et relevant tema de næste mange år frem og i år er der fokus på digitalisering af sundhedsområdet og cybersikkerhed.

Og så kommer vi heller ikke uden om gevinsterne ved brug af den fælleskommunale rammearkitektur og velfærdsudvikling igennem identifikation og udbredelse af modne teknologiske løsninger. 

Praktisk information

Du kan finde programmet for KL-scenen her.

 

×

Log ind