18. juni 2019

Nu kan du tilmelde dig Integrationstræf 19

Se programmet og tilmeld dig Integrationstræf 19 – Fremtidens integrationsindsats, som afholdes tirsdag den 10. september i Odense.

Fremtidens integrationsindsats
Beskæftigelsen for flygtninge og familiesammenførte stiger, og fremgangen i beskæftigelse skyldes i høj grad den store indsats i kommunerne. Men hvad har vi lært de seneste år, og hvordan kommer vi videre?

Hvordan skal vi i fremtiden tilrettelægge en målrettet integration af flygtninge og familiesammenførte med fokus på indsatser, der virker? Og hvordan kan vi udbrede indsatserne til flygtninge og indvandrere, der har været længere tid i landet og stadig har brug for støtte til at komme i job?

Med dette tema flyttes de seneste års primære fokus på nyankomne flygtninge til et bredere fokus, der også rettes mod flygtninge og indvandrere, der har været i landet i en årrække.

Årets program
Glæd dig til at høre den nye minister og formand for KL's Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg Thomas Kastrup-Larsen diskutere mål og motivation i fremtidens integrationsindsats sammen med adm. direktør i ISS Flemming Bendt og formand for socialrådgiverforeningen Mads Bilstrup. De vil bl.a. drøfte, hvordan vi sammen kan styrke og fastholde motivationen i integrationsindsatsen, og hvad medarbejdernes og flygtningens motivation betyder for en vellykket integrationsindsats.

Hør også Charlotte Liebak Hansen fra Væksthusets Forskningscenter tale om skjult potentiale hos ikke-vestlige kontanthjælpsmodtagere, og hvor kommunerne med fordel kan sætte ind for at mobilisere borgernes ressourcer.

På årets Integrationstræf går Rushy Rashids radioprogram "Rushys Roulette" live og sammen med et veloplagt panel, vil hun dykke ned i den aktuelle integrationsdebat.

Målgruppe
Integrationstræf 19 henvender sig bredt til kommunalpolitikere, ledere og medarbejdere i kommuner, samarbejdspartnere og interessenter, der arbejder med flygtninge og indvandrere. Der vil igen i år være et udstillerområde med mulighed for at købe en stand.

Pris
Prisen for deltagelse på Integrationstræf 19 for kommunale medarbejdere er kr. 1.795 ekskl. moms. Prisen for ikke-kommunale deltagere som f.eks. personer fra organisationer, ministerier, virksomheder, private sprogcentre m.v. er kr. 1.995 ekskl. moms.

Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er økonomisk bindende.

Tid og sted
Integrationstræf 19 afholdes tirsdag d. 10. september i ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig Integrationstræf 19 via følgende link:
https://tilmeld.kl.dk/IT19

Du kan tilmelde en stand til Integrationstræf 19 via følgende link:
https://tilmeld.kl.dk/IT19-stande

Program
Programmet kan findes i PDF-filen nedenfor.

Vel mødt til integrationstræf 19 i ODEON, Odense!

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Integrationstraef19.pdf