26. november 2019

Tilmeldingen til Beskæftigelsestræf 20 er nu åben

Sæt et kryds i kalenderen. KL's beskæftigelsespolitiske konference finder nemlig igen i år sted i ODEON den 25. februar 2020. De første navne på programmet vil ligeså blive præsenteret inden længe.

Beskæftigelsestræf 20

Beskæftigelsestræf 2020 sætter fokus på forskning til praksis. Der er meget forskning på beskæftigelsesområdet, men det er ikke altid ligetil at omsætte det i praksis. Derfor vil dagen byde på spændende oplæg fra forskere kombineret med en række kommuner, der fortæller om deres erfaringer med at implementere forskning i praksis.

Det foreløbige program vil snart være tilgængelig og blive løbende opdateret.

Tilmeld dig Beskæftigelsestræf 20 her: https://tilmeld.kl.dk/bt

Fristen for tilmelding er fredag den 21. februar 2020.

Du kan booke en stand eller læse mere om det at være udstiller på Beskæftigelsestræf her: https://tilmeld.kl.dk/bt-stande

 

Beskæftigelsestræf henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere på beskæftigelsesområdet i kommunerne, repræsentanter for ministerier, styrelser, organisationer og private aktører.

 

Hvor og hvornår:

ODEON, Odeons kvarter 1, 5000 Odense C.

Datoen for Beskæftigelsestræf 20 er tirsdag den 25. februar 2020.

 

Pris:

Deltagerbetalingen er 1995 kr.

 

Betalingsform:

Tilmeldingen er bindende og faktura sendes efter konferenceafholdelse via EAN eller mail.

 

Tilmelding:

Frist for tilmelding er fredag den 22. februar 2020.

Alle tilmeldinger er økonomisk bindende.

 

Er du forhindret i at komme:

Bliver du forhindret i at deltage, eller har ændringer til din tilmelding, bedes du kontakte Annika Rosendal på mail arn@kl.dk. Tilmeldingen er 100% økonomisk bindende, men du kan eventuelt, efter aftale med KL, overdrage din plads til en kollega.

 

Parkering:

Der er mulighed for parkering i Odeons egen parkeringskælder, du kan læse mere om parkerings kravene her: https://odeonodense.dk/om-odeon/parkering/