16. august 2019

Programmet til Integrationstræf 19 er opdateret: Læs om de 6 sessioner her

Nu kan du læse beskrivelserne af de 6 sessioner, som deltagerne på Integrationstræf 19 kan vælge imellem, når træffet afholdes den 10. september i Odense. Se det opdaterede program og husk, at du stadig kan nå at tilmelde dig!

Den 10. september inviterer SIRI og KL endnu engang til Integrationstræf, som i år afholdes på ODEON i Odense. Integrationstræf 19 er dagen, hvor de mennesker som hver dag arbejder for god integration mødes, bliver klogere, inspirerer hinanden og kan tage en masse god viden med hjem.

Årets fokus er Fremtidens Integrationsindsats, hvilket afspejler sig i dagens relevante oplæg og indslag. Derudover er det i dén grad også et tema der gennemsyrer de 6 sessioner, som deltagerne på Integrationstræf 19 har mulighed for at vælge imellem som en del af eftermiddagsprogrammet den 10. september.

De 6 sessioner

1) Opkvalificering og rekruttering til SOSU-området – Modeller til inspiration

2) Repatriering – muligheder og perspektiver

3) Midt i midlertidigheden – Hvordan kan vi fastholde egen faglighed og borgerens motivation?

4) Hvilken betydning har negativ social kontrol for kvinders beskæftigelse?

5) Bliv din egen chef – 3 veje til selvforsørgelse

6) Vejledningsfaglige metoder i integrationsindsatsen – Hvordan får vi flere i job?

Læs mere detaljerede beskrivelser af hver af sessionerne i det opdaterede program, som du kan finde under denne artikel eller via tilmeldingssitet.

Tilmeld dig nu!

Tilmeldingen er stadig åben og du har mulighed for fortsat at tilmelde dig Integrationstræf 19 her inden tilmeldingsfristen den 2. september.

Har din arbejdsplads eller organisation lyst til at deltage på Integrationstræf 19 er stand-tilmeldingen ligeledes stadig åben via tilmeldingssitet.

YDERLIGERE MATERIALE

  • PDF

    Program Integrationstræf 19 pr. 16.08.19.pdf