10. april 2019

Integrationstræf 19

Sæt kryds i kalenderen den 10. september 2019, hvor SIRI og KL's integrationstræf løber over stablen i Odense.

Fremtidens integrationsindsats

Beskæftigelsen for flygtninge og familiesammenførte stiger, og fremgangen i beskæftigelse skyldes i høj grad den store indsats i kommunerne. Men hvad har vi lært de seneste år, og hvordan kommer vi videre? Det sætter KL og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) fokus på, når der for 7. gang afholdes Integrationstræf under titlen "Fremtidens integrationsindsats".

Hvordan skal vi i fremtiden tilrettelægge en målrettet integration af flygtninge og familiesammenførte med fokus på indsatser, der virker? Og hvordan kan vi udbrede indsatserne til udlændinge, der har været længere tid i landet og stadig har brug for støtte til at komme i job?

Disse spørgsmål, blandt mange andre, bliver drøftet på Integrationstræf 19, så sæt kryds i kalenderen tirsdag den 10. september 2019. Der åbnes op for tilmeldinger i juni her på siden, hvor programmet også vil blive offentliggjort og løbende opdateret.

Integrationstræf 19 henvender sig bredt til kommunalpolitikere, ledere og medarbejdere i kommuner, samarbejdspartnere og interessenter, der arbejder med flygtninge og indvandrere. Der vil igen i år være et udstillerområde med mulighed for at købe en stand.

Vel mødt til integrationstræf 19 i ODEON, Odense!