15. maj 2023

Webinar: Seneste analyser af befolkningsudvikling og flyttemønstre

D. 8. juni 2023 afholder KL et webinar, der sætter fokus på befolkningsudvikling og flyttemønstre. Her kan du se, hvordan du sikrer dig en plads til webinaret.

Tilmeld dig KL's webinar: Seneste analyser af befolkningsudvikling og flyttemønstre 

Kommunernes muligheder for at udvikle velfærdssamfundet er i høj grad påvirket af både befolkningsudviklingen og befolkningens flyttemønstre. 

Danmarks Statistik offentliggør deres næste befolkningsprognose den 1. juni. Hvordan ser prognoserne ud for kommunerne, også når man kigger på den demografiske udvikling? Aalborg Universitet har for nyligt kortlagt danskerne flyttemønstre, og set nærmere på dem, der flytter fra København og Frederiksberg til land og yderkommuner; hvem de er, og hvilke motiver de har for at flytte. Disse spørgsmål bliver udgangspunktet for KL's webinar om befolkningsudvikling og flyttemønstre, der afholdes d. 8. juni.  

Tilmelding til webinaret kan ske via linket nedenfor, hvor programmet også løbende offentliggøres: 

Arrangement

Møder og netværk Webinar: Seneste analyser af befolkningsudvikling og flyttemønstre

Webinaret foregår i tidsrummet 13.00 - 15.30 og afholdes d. 8. juni 2023. Det koster 350,- pr. person at deltage i webinaret. Spørgsmål vedrørende webinaret kan rettes til chefkonsulent i KL, Lone Johannsen på LJO@kl.dk 

×

Log ind