24. maj 2023

Sidste chance for Early Bird pris til 'Praksisnær temadag om veje, forsyning og klimatilpasning d. 14. og 15. juni 2023

Skal du nå med til arrangementet til nedsat pris? Så er det ved at være nu! I samarbejde med advokatfirmaet Horten afholder KL 2 temadage i København og i Aarhus om klimarelaterede forhold, hvor vi går helt tæt på de problemer, der findes i den virkelige verden. Fokus er rettet mod den kommunale myndighed og dens opgaver i forhold til veje og kystbeskyttelse, ligesom samarbejdet med de kommunale forsyningsvirksomheder sættes under lup i forhold til klimatilpasningsprojekter.

Early Bird prisen kan købes til og med d. 26. maj 2023. Efterfølgende vil der blive faktureret efter Standardpris.

Temadagen afholdes af to omgange med en i København d. 14. juni og en i Aarhus d. 15. juni 

I takt med øget nedbør, generelt stigende vandstand og mere ekstremt vejr har kommuner og kommunale forsyningsvirksomheder fået nye, større og mere komplekse opgaver på klimaområdet. Skybrud, storme, oversvømmelser m.v. hærger med stadig kortere mellemrum i landets kommuner.

I samarbejde med advokatfirmaet Horten afholder KL derfor en temadag om klimarelaterede forhold, hvor vi går helt tæt på de problemer, der findes i den virkelige verden. Fokus er rettet mod den kommunale myndighed og dens opgaver i forhold til veje og kystbeskyttelse, ligesom samarbejdet med de kommunale forsyningsvirksomheder sættes under lup i forhold til klimatilpasningsprojekter.

På temadagen får deltagerne mulighed for at blive opdateret på den seneste miljølovgivning indenfor spildevand, vandløb, veje samt gæsteprincip, kystbeskyttelse og klimatilpasning. De forskellige emner og udfordringer belyses bl.a. gennem cases.

Pris

Early bird: tilmelding før den 26. maj 2023: 2000 kr. x-moms

Tilmelding efter den 26. maj 2023: 2500 kr. x-moms

Læs dagens program samt tilmeld dig gennem nedenstående links. 

Arrangement

Praksisnær temadag om veje, forsyninger og klimatilpasning: Aarhus

Arrangement

Praksisnær temadag om veje, forsyninger og klimatilpasning: København

×

Log ind