12. januar 2022

Husk arrangementet: Solceller på kommunale og regionale tage - kender du reglerne og kan det betale sig?

Bliv klogere på reglerne i den politiske aftale om solceller fra december 2020, som trådte i kraft i 2021 vedr. opsætning af solceller på kommunale og regionale tage.

Bliv klogere på reglerne i den politisk aftale om solceller fra december 2020, som trådte i kraft i 2021 vedr. opsætning af solceller på kommunale og regionale tage.

KL inviterer til temamøde d. 18. januar 2022 hvor Energistyrelsen vil gennemgå deres nye udkast til vejledning om ”opsætning af kommunale og regionale solceller til eget forbrug”.

Her er I velkommen til at stille spørgsmål, og komme med yderligere input til den endelig vejledning. Energistyrelsen har bevidst udskudt høringsfristen til efter vores temamøde, for at få alle jeres gode input med. 

Derudover, vil I få indblik i muligheden for tredjeparter (solcellevirksomhederne) til at sætte solceller på de kommunale og regionale tage, herunder fordele og ulemper.

Der vil ligeledes blive gennemgået cases fra Århus og Rudersdal kommune, hvor I har mulighed for at spørge ind til konkrete beregninger. 

Til slut vil vi fokusere på hvad der mere skal til, at få sætte gang i opsætningen af solceller på de kommunale og regionale tage.

OBS. Dette er et betalingsarrangement med en sats pr. deltager på 500 DKK. Deadline for tilmelding er mandag d. 17. januar 2022. 

Arrangement

Temadage Solceller på kommunale og regionale tage - kender du reglerne og kan det betale sig?

Udkast til vejledning om reglerne som Energistyrelsen vil gennemgå kan tilgås her: 

  • PDF

    Udkast til vejledning om reglerne om egetforbrug af elektricitet fra kommunale og regionale solcelleanlæg.pdf

×

Log ind